jueves, 17 de marzo de 2011

Xip,xap.. escalfant motors

Per fi una finestra de bon temps! Ja pensava que, amb tants terratrèmols i sacsejades, el món s'havia tornat del revés i el temps més propi del nord d'Europa s'havia instal·lat a casa nostra..

Ahir i avui, horeta d'entrenament pel peus de la Serra de Galliners, travessant tot el fangueig "habido y por haber" i fent xip-xap per travessar el torrent de la Betzuca, que raja aigüa a dojo. Les cames responen bé després de la Marató: bona senyal.

D'altra banda, els dies 7 i 8 d'abril es celebren, al Museu Olímpic de l'Esport de Barcelona, les 4es Jornades de Prevenció en l'esport. Prou interessant com per atansar-s'hi. Hi participaran eminències com el Dr. Joan Riera (metge CAR Sant Cugat) o Dr. Ricard Serra-Grima (cardiòleg Hospital Sant Pau), així com esportistes com Valentí Massana, Nani Roma o Arcadi Alibés.
Podeu trobar informació al web del Club Excta. de Gràcia.

1 comentario:

  1. On és això de Serra de Galliners?? Algun lloc prop de Sabadell que jo hauria de conèixer? Sempre em passa igual! No recordo mai els noms... i el que és pitjor... tampoc recordo els camins!!

    ResponderEliminar