martes, 14 de febrero de 2012

L'abuelo i la Mireia

Aquest passat dissabte vaig compartir un bon entreno amb el grup de l'abuelo (Toni, organitzador de la cursa de la Vall de Congost). Trobada impulsada des de la pàgina de corredors.cat, m'havia apuntat al grup dels "maquinorris" per anar una mica tibat i així veure l'estat de forma en que estava.
Aiguafreda, set del matí i amb sis graus sota zero, vam començar a un ritme trepidant pujant i baixant per les contrades del Montseny, glaçades i nevades en molts llocs encara. Els cracs ja imposaven el seu ritme i de seguida vaig quedar al furgó de cua.
Al cap d'una hora, va haver selecció natural i es va disgregar el grup. Uns quants vam anar directes a l'esmorzar a Can Bellver (sota el Tagamanent), on a la taula no hi faltava de res: botifarra, volls, etc..



Reprenent la marxa m'afegeixo al grup d'en Pau, que farà una bona retallada. Tot i això farem una bona pujada fins al peu de la Trona tot passant pels boscos ombrívols del Sot del Bac.

Finalment, 32 km i 1.800 metres de desnivell positiu de bon entrenament.




Diumenge, vam decidir amb la Mireia anar a la Serra de l'Obac i visitar la Font de la Pola i les Porquerisses. Tot i no ser una sortida dificil, l'estat dels camins plens de glaç i la neu que encara s'acumulava en alguns racons la van fer força "divertida".


No hay comentarios:

Publicar un comentario